Hvor mange i Norge er kjent med Elon Musks bedrift Neuralink?

De aller fleste i Norge har hørt om Elon Musk og hans SpaceX og Tesla bedrifter, men hvor mange er det som har hørt om og vet hva Musk’s sidebedrift Neuralink?

Nå er det kanskje litt tilfeldig at jeg kom over informasjonen om denne veldig spennende bedriften som burde fått så langt mer oppmerksomhet i pressen en hva den til nå har gjort, og hele grunnlaget for at jeg ble kjent med denne bedriften og hva den jobber med er en anime serie kalt «Sword Art Online» hvor hele handlingen i filmen bygger på teknologien som Elon Musk og hans Neuralink selskap nå forsøker å realisere.

For å slippe å skrive en veldig lang teknisk forklaring på hva Neuralink jobber med for slags teknologi har jeg valgt å legge til den underliggende videoen der dere kan høre forklaringen fra Elon Musk selv, men litt kort fortalt så handler det om å koble opp menneskehjernen direkte til maskiner.

Nå som du har sett videoen hadde det vært spennende å høre hva du mener om dette konseptet, og om du tror dette er noe som vil kunne være til en fordel eller en ulempe for menneskeheten.

Med vennlig hilsen
Aage Johan S. Sundvor

Del på sosiale medier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *