Et rop om hjelp fra Waras samboer?

Kan det oppkonstruerte angrepet mot justisministerens eget hjem av hans samboer ha vært et rop om hjelp fra en desperat kvinne som følte seg misbrukt av en venstreekstrem teatergruppe og av et venstrevridd rettsvesen som ikke tok hennes anmeldelser på alvor?

Jeg vi påstå at hele denne saken rundt justisministeren kan spores tilbake til den venstreekstreme teatergruppens ulovlige video overvåking av justisministerens familie over flere dager, og politiets manglende evne til å ta justisministerens samboers anmeldelse av saken på alvor og henla saken mot teatergruppen.

De aller fleste ville med stor sikkerhet følt seg veldig krenket og kanskje blitt noe paranoide om de fikk vite at de var blitt ulovlig video overvåket i flere dager i sitt eget hjem av politiske motstandere som deretter offentliggjorde hele dems privatliv i sin teaterforestilling for egen økonomisk vinning.

At ikke ledelsen i de to regjeringspartiene (høyre og FRP) har gått kraftigere ut i denne saken og krevd at denne politiske forfølgelsen av dems politikere og velgere må opphøre er for meg helt ubegripelig, og jeg tror nå vi vil se stadig flere vegre seg for å stille til tillitsvalg for disse partiene i frykt for å få hele sitt privatliv hengt ut i offentligheten under påskudd av å være kunst!

 Det at Frp og Høyre ikke ser på dette som et stort angrep på dems politikere og velgeres muligheter for å delta i den demokratiske prosessen her i landet er for meg veldig skremmende særlig når man til og med ser at venstresiden har gått etter selveste justisministerens familie uten at politiet har reagert.

At en desperat kvinne som føler sin egen og familiens sikkerhet er truet tyr til utradisjonelle midler i et desperat rop om hjelp burde vise alvoret i en sak der politimyndighetene nonsjalant har henlagt hennes anmeldelse av teatergruppen som drev henne til vanvidd.

Nå må noen reagere og få satt en stopper for venstresidens politiske terrorisme og forfølgelse av politiske motstandere før liv går tapt.

Med vennlig hilsen
David Johansen

Del på sosiale medier:

One Comment on “Et rop om hjelp fra Waras samboer?”

  1. “Det viktigste beviset er et kamera som var ute av drift”…….
    PST “hadde ikke oppdaget at hun hadde sendt SKRIFTLIG KLAGE på at dette kameraet ikke virket”
    HER er det MYE som ikke stemmer – og ganske så spesielt med mange timer forhør uten at hun hadde rådgiver eller advokat tilstede…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *