Litt fakta om problemene ved USAs grense mot Mexico

Hvorfor rapporterer aldri Norsk presse om grusomhetene som rammer de mange ulovlige immigrantene som krysser grensen fra Mexico til USA hvert år som følge av den manglende sikkerheten på grensen?

I videoklippet under kan dere høre hvordan den republikanske senatoren Daniel Crenshaw fra staten Texas forteller om en kvinne som kom som en ulovlig immigrant til USA, og som av smuglerne ble holdt som slave i flere år, mens hun ble voldtatt flere ganger om dagen.

Nå som du har hørt hva som virkelig foregår på grensen til Mexico, og hvordan de som faktisk jobber på grensen ser at en fysisk barriere er det beste redskapet for å forhindre ulovlige krysninger og menneskesmugling så har du kanskje også forstått hvorfor den politisk korrekte pressen ikke forteller oss om disse grusomhetene.

Norsk presse rapporterer ikke fakta, og saker som kan få Trumps politikk til å fremstå i et positivt lys, men er mer opptatt av å spre nyheter som kan fremme ideen om at ALL form for immigrasjon er en god immigrasjon.

Slike nyheter er ikke nyheter, men politisk propaganda.

Ønsker du flere saker som dette så gjerne lik og del denne saken.

Med vennlig hilsen
Daniel Johansen

Del på sosiale medier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *