Terroristen i New Zealand var venstreekstremist og ikke høyreekstremist

I pressen kan man i dag lese om det forferdelige terror angrepet i New Zealand hvor 49 mennesker ble drept da de var samlet for å be i en lokal moske i byen Christchurch, og at mannen bak angrepet var en 28 år gammel Australsk høyreekstremist.

At mannen var en ekstremist og at han tydeligvis har mentale problemer er det ingen tvil om, men faktum er at denne drapsmannen var en selverklært kommunist og såkalt øko-fasist (ekstrem miljøverner) noe som putter han langt ut på venstresiden politisk sett.

Det at han mener hvite mennesker nå er i ferd med å bli utryddet i sine opprinnelsesland i Europa, og at han hadde rasistiske holdninger endrer ikke det faktum, og dersom vi virkelig undersøker hvilken side av politikken all identitetspolitikk i dag stammer fra så ser man fort at den kommer fra venstresiden.

Det er venstresiden og ikke høyresiden som ønsker identitetspolitikken der man deler opp mennesker i ulike raser og grupper velkommen, og det er venstresiden som forsøker å gjøre den hvite mannen til samfunnets syndebukk og dermed skaper grobunn for hat.

Personlig tror jeg at vi dessverre kommer til å se stadig flere unge menn som både fra alle etnisiteter radikaliseres i takt med at denne forskrudde venstreekstreme ideologien hvor man deler mennesker inn i grupper for deretter å rangere hvilke privileger de skal ha i samfunnet blir mer og mer utbredt.

Før var det muslimske menn som følte seg mest marginalisert i samfunnet, og som følte de ikke kunne få plass på skoler og universiteter, og som følte at de ble hindret i å få de virkelig gode arbeidsplassene, og man så da at radikaliseringen av muslimske menn skjøt i været.

Nå har situasjonen endret seg litt, da man ved hjelp av den såkalte identitetspolitikken også har skjøvet hvite menn ut i kulden, og gitt dem skylden for alle andres problemer fremfor å forsøke å endre systemet slik at det kunne ha inkludert og gitt muslimske og fargede menn de samme mulighetene som hvite har hat.

Identitetspolitikken handler ikke om å likestille alle mennesker, men å herske over mennesker gjennom å splitte dem opp i små grupper som man så setter opp mot hverandre, og denne splitt og hersk ideologien fra venstresiden begynner man nå å se resultatet av.

Vi har ALDRI tidligere hat et så splittet samfunn som det vi har fått nå der vi ikke bare er splittet opp etter rase, men også etter religion, kjønn, politisk ideologi, seksuelle preferanser osv. og man kan jo bare undres over når vi ser den første feminist terroristen?

Saken er den at identitetspolitikk ikke fungerer og at den er mer splittende en samlende, og at den beste politikken vi kan føre er en politikk der alle uansett hvilket samfunnslag de kommer fra har de samme mulighetene til å lykkes i landet.

Hvilke mennesker du personlig velger å leve sammen med eller hva slags religion eller seksuelle legning du så måtte velge bør være helt opp til deg selv, og ikke noe staten forsøker å regulere på den ene eller andre måten.

At denne kommunisten nå har valgt å begå et terror angrep er trist, men ikke overraskende gitt den ekstreme konflikten mellom de ulike gruppene mennesker dagens venstreekstreme identitetspolitikk har skapt og oppfordrer til.

Si gjerne hva du mener om denne saken.

Med vennlig hilsen
David Johansen

Del på sosiale medier:

4 Comments on “Terroristen i New Zealand var venstreekstremist og ikke høyreekstremist”

 1. Lol! “Det at han var rasisit endrer ikke saken”
  Dette innrømmer det selv, alle rasister er på høyresiden. Tungt å være høyreekstrem for tiden, men dere har ikke min sympati.
  Dette er så ubehjelpelig på alle måter.

  1. Rasismen og identitetspolitikk har alltid hat sin opprinnelse på venstresiden. Både hos kommunistene og nasjonalsosialistene, og nå hos sosialdemokratene er identitetspolitikk i fullt sving.

   Denne terroristen av en kommunist og miljø-fasist og ingen liberal konservativ eller kapitalist.

   Sosialisme fungerer ikke uten å dele folk inn i grupper, enten i klasser, raser, kjønn osv!

  2. Hva f… er det for noe vås at alle rasister er på høyresiden. Når det f.eks gjelder jødehat så har det alltid vært sterkt på venstresiden

  3. Vanskelig å bli tatt seriøst når man kaller seg M. Å din indoktrinerte mening betyr vel nada. Alle fornuftige mennesker skjønner dette. På tide å dra hodet ut av ræva di 🙈 Dummeste jeg har lest siden 2018 🤣😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *