Mer dialog er løsningen på ekstremismen og ikke mer sensur

Når en islamist stikker ned og dreper tilfeldig norsk kvinne og roper allahu akbar er det en øredøvende stillhet fra Norske politikere, men når en mann dreper muslimer på andre siden av jorden roper de ut om handling!!

Nå ønsker politikerne å ytterligere kvele debatten rundt problemene tilknyttet masse immigrasjon, og man kan jo bare spørre seg hvordan de tror ekstremismen skal kunne bekjempes ved å ytterligere undertrykke de som mener seg forbigått i samfunnet?

Løsningen på dette problemet er ikke ytterligere innskrenkning av ytringsfriheten, og undertrykkelse av innvandringskritiske røster, men heller økt dialog og forståelse for at ikke alle mener den raske endringen av samfunnet er til det beste for dem og dems nærmeste.

Du kan her lese hva APs representanter mener mer sensur og sjikane av politiske motstandere er løsningen på problemet.

Hva tror virkelig folk innvandrermotstandere vil gjøre om de blir ytterligere forfulgt og marginalisert i samfunnet?

Som det heter i et gammelt ordtak er hunden farligst når den er presset opp i et hjørne, og det er nettopp å presse folk opp i et hjørne våre politikere nå forsøker å gjøre, og resultatet vil ende katastrofalt.

Det vi trenger er at man kan sette seg ned og starte en dialog der man kan komme frem til løsninger der alle parter føler de blir hørt, og har noe å vinne på å delta i.

Dessverre er dette noe som aldri har blitt prøvd med venstresidens ekstreme holdninger og motvilje mot å faktisk ta sine politiske motstandere på alvor.

Si gjerne hva du mener om saken.

Med vennlig hilsen
David Johansen

Del på sosiale medier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *