Drapsmannen benyttet seg av kjent youtubers navn for å få oppmerksomhet rundt sitt terrorangrep

New Zealand terroristen som drepte 49 mennesker fredag morgen strømmet terroren direkte på mange sosiale nettverk og benyttet seg av den kjente youtuberen Pewdiepie’s navn for å få blest rundt sin direktesending.

Dette har ført til at den politisk korrekte pressen har tatt helt av, og nå anklager den svenske youtuberen for å ha vært en inspirasjonskilde for terroristen på tross av at terroristen selv skrive i sitt manifest hvorfor han benyttet nettopp pewdiepies brukernavn.

Ifølge terroristens eget manifest har han valgt å benytte enkelte kjente youtuberes navn for å skape en splittelse mellom folk, og få de sosiale nettverkene til å øke sensuren av særlig konservative stemmer. Terroristen forklarer videre at han dermed håper de konservative som følge av den økte sensuren vil bli ytterligere radikalisert, og at dette til slutt vil føre til en åpen konflikt mellom høyre og venstresiden.

Dessverre ser det ikke ut som om den politisk korrekte pressen og politikerne greier å se at de nå løper terroristens ærende ved å rope for økt sensur, strengere våpenlover og mer tyranni, og at de dermed også bringer oss nærmere en situasjon der muligheten for en åpen konflikt øker.

Nå gjelder det å roe seg ned, og starte dialog mellom de ulike sidene slik at man kan komme opp med en løsning på den pågående konflikten i samfunnet hvor alle parter kan føle de blir hørt og tatt på alvor.

Vi har nå prøvd venstresidens sensur i flere tiår, og det eneste det har ført til er mer konflikt og død.

Gjerne si hva du mener om saken.

Med vennlig hilsen
David Johansen

Del på sosiale medier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *